50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Saeco Professional

A frissen főzött kávé illata egyszerre tesz minket nyugodttá és éberré, s bizony a legtöbben képtelenek vagyunk akárcsak egy reggel is mellőzni kedvenc italunkat. A vendéglátóhelyeken pedig talán mindennél fontosabb, hogy speciális kávégépekkel tegyünk eleget a vevők igényeinek. Webáruházunk Saeco Professional kínálatában Ön is találkozhat a legmodernebb darabokkal, amelyeknek köszönhetően minőségi italokat szolgálhat fel mindenkinek. 

 

Szeretné egy kicsit jobban megismerni ezt a termékcsaládot? Akkor tartson velem, és lessünk bele a Saeco világába!


16termék 116

Hosszú utat kell bejárnunk a kávézás történelmén át, mire a kotyogós daraboktól eljutunk a legújabb automata kávégépekig. A kávézás szokása különös kultúrát alakított ki, s az élénkítő ital fogyasztása mára valóságos életérzéssé nőtte ki magát. De milyen kávéfőzőket érdemes használnunk?

 

Ez attól is függ, hogy hány személyre főzünk kávét. Míg otthonunkban talán elég lenne egy kisebb gépezet is a családunknak, addig egy étteremben, kávézóban, ahol a menük “lelke” a kávé, sokkal többre van szükségünk. Itt jönnek képbe professzionális új kávégépeink, amelyekkel rengeteg kávét lefőzhetünk. 

 

Amennyiben még Önnek is új a “kávégyártás” világa, és korábban nem kellett ekkora masinákat beszereznie, akkor ideje egy kicsit jobban beleásnia magát a témába, amiben a kínálatunk fog segíteni Önnek. Vegyük szemügyre együtt a legmegbízhatóbb, legstrapabíróbb Saeco gépeket és tudjuk meg, hogy miért érdemes beruházni rájuk!

 

Miért az automata kávégép?

 

Könnyű lenne azt mondani, hogy azért, mert ma már mindenkinek ilyen van, de nem ez az egyetlen érv, ami az automata kávéfőzők alkalmazása mellett szól. Kínálatunkban ugyanis, ha megfigyeli, mindenféle darab képviselteti magát, így végül személyes igényeink fogják meghatározni, hogy melyik mellett döntünk. 

 

Az automata kávégépek legnagyobb előnye önműködő technológiájukban rejlik. Mindössze néhány gombnyomással, másodpercek alatt elkészíthető a tökéletes kávé, és persze a “nagyüzemi” körülmények sem fognak ki rajtuk. 

 

Az ízek, zamatok tökéletesen érezhetők a lefőzött italon, ráadásul többféle kávét is készíthetünk ezekkel a gépekkel. A nagyobb méretű masinák már vendéglátóhelyeket szolgálnak ki. Arról nem is beszélve, hogy nagyon könnyű a kezelésük is.

 

Saeco Professional

 

Kategóriánkon belül tovább görgetve találkozhat olyan különlegességekkel is, mint amilyenek a Saeco Professional minőségi darabjai. A Saeco egy megbízható márka a kávézás világában, és nagy örömünkre nagyobb méretű, modern kávégépeket is forgalmaznak. De miért jó egy ilyen berendezést használni?

 

Nemcsak sok kávé főzhető a segítségével, de különféle funkciókkal egyaránt rendelkezik. Jó példa erre a hét fokozattal ellátott őrlésfinomság állítás, az előáztatás funkció, ugyanakkor megszabhatjuk a kávé erősségét is. Ezenkívül digitális kijelzővel, darálóval, kávékifolyó állással és szemeskávé tartállyal szintén rendelkezik. A Saeco Aulika EVO Office gyakorlatilag két kávé egyidejű lefőzését teszi lehetővé. 

 

A Saeco valamennyi termékével ízletes finomságokat készíthetünk el, így a kávézás szerelmeseinek nem kell mellőzni kedvenc italukat. 

 

Amennyiben szeretné Ön is minőségivé “varázsolni” a kávézás élményét, akkor ideje komolyabb szintre emelni a kávékészítést! Nézzen szét kávéfőzőink között, válassza ki a megfelelő darabot, majd helyezze a “Kosárba”!