50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Automata kávégépek

Automata kávégépek 

Egy finom kávé a gondosan megválasztott alapanyagoknál és a megfelelően beállított, üzemeltetett automata kávégépek párosával kezdődik. Ebben a kategóriában olyan minőséget képviselő kávégép márkák alkatrészeit találja többek között, mint a Saeco, a Delonghi, a Lavazza vagy a Krups. 

Mi a forgalmazott automata kávégépek szervizelésére is gondolunk, illetve a megfelelő töltőanyagok sokszínű kínálatát biztosítjuk. Tájékozódjon a legnagyobb kávégép márkák között, kattintson az Önnek megfelelő névre, és minden bizonnyal megtalálja a szükséges alkatrészt kedvenc kávégépéhez!

A kisebb automata kávégépek mellett cégünk komplex, nagyobb kapacitású irodai gépeket is forgalmaz, a kínálatunkban minden népszerű kávégép márka megtalálható. Ahhoz, hogy a kávé tökéletes ízélményt nyújtson, rendszeres karbantartásra, szervizelésre van szükség, bármilyen kávégépe is legyen, amely kapcsán szakembereink várják Önt. 

Az új és használt automata kávégépek szervizszolgáltatásán kívül a szükséges alkatrészeket egy helyen beszerezheti nálunk, és hogy választását megkönnyítsük, a kávégépek márkái szerint összegyűjtöttük ezeket kategorizálva. 

A legnépszerűbb automata kávégépek

Egyre inkább megfizethető közelségbe kerülnek a háztartásokban is az automata kávégépek, melyek korábban szinte csak a különböző vendéglátóhelyeken voltak kifizetődő megoldások. Manapság hihetetlen népszerűségnek örvendenek a kávérajongók körében, hiszen elfelejthetjük általuk a hosszadalmas előkészületeket, mindent elvégez helyettünk és egy-két perc alatt élvezhetjük is kedvenc kávénkat. 

Ha minőségi automata kávégépek között nézelődünk és a megbízhatóság, a kényelem fontos, akkor a vevői visszajelzések alapján a legnépszerűbbek a Krups, a Delonghi és a Philips Saeco modelljei. 

A kényelem mellett a legfontosabb paraméterek közé tartozik az automata kávégépek esetében a nyomás és a hőmérséklet, melyek a kávé ízét és aromáját határozzák meg. Ezek elengedhetetlenek a tökéletes kávézás élményéhez. Ezt követik a különféle funkciók megléte, mint a kávédaráló, a tisztító és vízkőoldó programok vagy éppen a tejhabosítás. 

Mint háztartási eszköz, igenis számít az elegáns forma, a stílusos külső, és kifejezett előnye, hogy ugyanolyan finom kávét készít időtakarékosan, mintha manuálisan készítenénk. 

 

Amire figyeljen automata kávégép üzemeltetésénél 

Az automata kávégépek nem igényelnek manuális, emberi tényezőt a kávé elkészítéséhez, azonban a rendszeres felülvizsgálat és karbantartás nélkülözhetetlen. 

Időközönként az alkatrészek cseréje szükséges, melyet az általunk forgalmazott automata kávégépekhez többnyire raktárkészleten megtalál, így 2-4 napos kiszállítással könnyedén beszerezheti. 

Ami előny - beépített a kávédaráló, a víztartály, illetve sokszor a tejtartály -, az bizony hátrány is lehet. Valóban egy gombnyomással elkészíthető gyakorlatilag bármilyen kávé, és a minőségéről a frissen darált kávéőrlemény gondoskodik, de a kávétároló edény azonban a gépen belül magas hőmérsékletnek kitett. 

Többnyire robusztusabb kávégépek, helyigényesek, ezért a karbantartásuk is nehezebb feladat. Érdemes így öntisztító funkcióval ellátott vagy olyan kávégép mellett dönteni, amely figyelmeztet a tisztítás és vízkőtelenítés esedékességére. 

Válasszon az alábbiakban felsorolt automata kávégép márkák közül, majd a névre kattintást követően, ha megtalálta kedvencének típusát, már kedvére böngészhet is a kompatibilis alkatrészek között!

Szűrés