50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Philips-Saeco

Szeretne tökéletes kávét főzni? Vendéglátó helyet üzemeltet, ahol akár egymás után több ital lefőzését kell megoldania gyorsan? Webáruházunk Philips kategóriájának termékei között biztosan talál segítséget. A mai modern kávégépek otthoni és professzionális környezetben egyaránt megállják a helyüket, arról nem is beszélve, hogy a technológiai fejlődésnek köszönhetően a gép, pusztán egyetlen gombnyomással, valósággal az ízek és zamatok világába repít minket.

 

A következő cikkben a modern kávégépek előnyeiről lesz szó, és konkrét példával készültünk, hogy Ön is elégedett legyen!


19termék 119

Manapság szinte mindenki automata kávéfőzőt használ a munkahelyén, a közösségi helyiségekben és az otthonában is, és talán csak a régi öregek kezében láthatunk kotyogós darabokat. Nagyot változott a világ és persze mi egyre boldogabbak vagyunk a digitalizáció uralta környezetünkben, mivel így sokkal kevesebb dolgunk van. 

 

Webáruházunk új kávégépek kínálata is jól mutatja, hogyan alkalmazkodtak a gyártók a rohanó világ által támasztott igényekhez. Ma már nem elég, ha egy kávéfőző finomat főz, sokféle itallal kell kiszolgálnia minket. Ráadásul az éttermekben, kávézókban egyre fontosabb elvárás lett az is, hogy a vendég jól meg tudja különböztetni a különféle kávéfajták ízét. 

 

Philips kategóriánkban tehát egyértelműen a márka legjobb termékeit szedtük össze annak érdekében, hogy Ön is a legjobbat nyújthassa vendégeinek, vagy éppen a legfinomabb kávét főzhesse le a családjának. 

 

A következő pár sorban most utánajárunk annak, hogy mit is tud egy modern Philips kávégép.

 

Philips automata kávégép - Induljon jól minden reggel!

 

Amikor kinyit egy kávézó, akkor bizony az első, amire fókuszál, az lesz, hogy mit kívánnak a betévedő emberek. Na és mivel indul jól a legtöbb vendég reggele? Egy jó kávéval! A Philips automata kávégépek éppen ezen filozófiát testesítik meg és nincs olyan ember a Földön, aki nem kapná meg a hőn áhított italát. De már annyit beszéltünk ezekről a kávéfőzőkről, itt az ideje közelebbről megismerkedni velük!

 

Miért válasszuk ezeket az automata megoldásokat? Nos, ezek a gépek különösen hasznosak, ha nemcsak otthon, de zsúfoltabb közegben is meg kell állniuk a helyüket. Van, amikor akár egyszerre 15 vendég is kér kávét, ilyen esetben csak a professzionális masinák képesek tökéletes italokkal előállni.

 

Válogathatunk a különböző kávétípusok között, sőt bizonyos esetekben extra italok elkészítése sem akadály. 

 

Az automata kávézás élménye

 

Kínálatunkban barangolva már bizonyára észrevette, hogy a Philips gépeknek is többféle változatával találkozhat. Akadnak közöttük komoly, komolyabb és persze még komolyabb darabok is. 

 

Lássuk csak. Mit szólna egy olyan Philips kávéfőzőhöz, amely kézi tejadagoló rendszerrel, 3 hőmérséklet-fokozattal, 12-es erősségű darálóval, érintőképernyővel, csúszásgátló rendszerrel, mosogatógépben mosható alkatrészekkel, kivehető csepptálcával és vízkőtelenítő rendszerrel van ellátva? 

 

Egy ilyen minőségi gép esetében szabadon szabályozható a kávémennyiség, a daráló erőssége és a hőmérséklet, ráadásul akár egyszerre 2 ital is készíthető vele. Az energiatakarékos működésnek köszönhetően sokat spórolhat vele.

 

Remélem, hogy Ön is tud azonosulni a Philips kávégépek nyújtotta kényelemmel, és régi kávéfőzőjét valami modernebbre cseréli. Ezt könnyen megteheti kínálatunkban, ahol elég kiválasztania a legszimpatikusabb masinát, majd a “Kosárba” helyezni azt!

Szűrés
Márka
Termék státusza