50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

La Pavoni

La Pavoni

A kávézás élményét semmivel nem lehet helyettesíteni, hiszen nincs is jobb annál, mint amikor belekortyolhatunk reggel az első kedvenc koffeinbombánkba. Ehhez természetesen olyan eszközökre is szükségünk lesz, amelyek valóban minőségi, zamatos italokat tudnak nekünk készíteni. Webáruházunk La Pavoni kategóriájában összeszedtük azon speciális készülékeket a kávérajongók számára, amelyek a kávéfőzés folyamata alatt a segítségére lehetnek. 

Tartson velünk, most kínálatunk segítségével górcső alá vesszük a márka legkülönlegesebb kávéfőzőit!


22termék 122

Kávézni jó. Minden ember más okból kifolyólag fogyasztja az italt. Vannak, akik csak így képesek talpon maradni egy-egy hosszú munkanapon, míg mások egyszerűen imádják az ízvilágát. A kávé már évszázadok óta meghatározza az emberek italfogyasztási szokásait, de az azt támogató technológia folyamatosan változott és mára teljesen automatizálttá vált minden. 

Az emberek egy része a hagyományos kávégépekhez ragaszkodik, de talán a többség már az új vívmányok mellett dönt. Egy valami biztos: a megfelelő kávéfőző nélkül aligha boldogulnánk. 

Szerencsére új kávégépeink között Ön is mindenféle termékkel találkozhat, szóval lássuk, miből élünk! 

 

Milyen kávégéppel járunk jól? 

Weboldalunkon aztán tényleg mindenféle készülék megtalálható, a legjobb, a legstrapabíróbb és a legspeciálisabb darabok! A kávégép kiválasztásakor mindenképpen a saját igényeknek kell dominálni, elvégre mi fogjuk azt nap mint nap használni. De mi alapján döntsünk? 

Tegyük fel a kérdést magunknak, hogy mennyi időnk van kávéfőzésre? A rohanás, a kötött munkaidő és az, hogy számos helyen kell helytállnunk, nem igazán kedvez a régi típusú gépeknek, tehát ilyen életvitel mellett mindenképpen az automata darabokat ajánljuk. 

Szintén lényeges szempont lesz a lefőzendő ital mennyisége, valamint az, hogy milyen jellegű felhasználásra szereznénk be a masinát. A 3-5 fős családokban bőven elég lesz egy modern, kisebb automata gép, de egy kávézóban, étteremben már más a helyzet, ide olyan darabokat kellenek, amelyek képesek lépést tartani a forgalommal. 

 

A La Pavoni különleges kávéfőzői 

La Pavoni márkás kínálatunkban kizárólag a legjobb minőségű darabok képviseltetik magukat, amelyekkel kényelmessé varázsolható a kávézás minden pillanata. Rögtön a kategória elején olyan produktumok láthatók, amelyek bármelyik otthon konyhájában jól mutatnak majd. 

A speciális masinák között akadnak 1000 W-os teljesítménnyel dolgozó espresso gépek is, ezek fa nyéllel és kupakkal vannak ellátva, valamint adott a vízszintjelző is. Ezek a kis szerkentyűk tökéletesen passzolnak bármilyen környezethez.

Amint tovább nézelődünk, láthatjuk, hogy prémium, nagy méretű kávégépek egyaránt akadnak nálunk. A sárgarézből gyártott, réz kannával felszerelt termékek például belső hőszigeteléssel rendelkeznek, aminek hála sokkal nagyobb a hőstabilitás és ez energiamegtakarítási szempontból sem utolsó. Speciális ULKA vibrációs szivattyú támogatja az ideális elszívási folyamatokat. Az ilyen változatok már a nagyobb tömegek kiszolgálására is alkalmasak. 

Önt is elvarázsolták a La Pavoni gépek? Akkor válassza ki a legszimpatikusabb gépezetet, majd egy kattintással helyezze a “Kosárba”! Adja meg a szállítási és a fizetési adatokat, ezt követően legyen türelmes, mivel néhány nap és az ajtajában lesz új kedvence, és mindezért még csak ki sem kell mozdulnia otthonából.