Új, automata és karos kávégépek, illetve professzionális kávédarálók...

Szemes kávék, töltőanyagok, kapszulák, POD, pohár, kiegészítők...

Kávéfőző, kávédaráló, kávéautomata és vízlágyító alkatrészek...

Kategóriák

Alkatrész katalógusok

Letölthető alkatrész katalógusok, robbantott ábrák a könnyebb beazonosításhoz.

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@kavegepbolt.hu

 

 

Kecskemét, Fecske utca 32.

Telefon: 76/955 510

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

 


Budapest, Üllői út 372.

Telefon: 1/632 0768

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

Kecskemét kávégép szerviz:

30/347 4499

 

Budapest kávégép szerviz:

70/703 0135

 

Gastro Bolt

Filter Bolt

Alkatrész kereső

Fizetési megoldás

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nyelv váltás

MagyarEnglishGerman

TOP termékek

Karbantartó anyagok

Budapest, Üllői út 372.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

 

Főkategória >Karbantartó anyagok

Karbantartó anyagok 

 

Ahhoz, hogy a kávéfogyasztás valódi élvezet legyen, időről időre a kávégép karbantartása nélkülözhetetlen. Ebben a kategóriában a karbantartó anyagok egész sorát találja az általunk forgalmazott kávégépekhez, illetve olyan általános eszközöket, mint a vízkőtelenítő vagy a tisztító tabletta. 

 

Legyen irodai vagy otthoni, egyszerűbb vagy sokoldalú kávégépe, a szűrőpatron cseréjéről, a vízkőtelenítésről rendszeresen gondoskodni kell, ehhez pedig kínálatunkban minden szükséges karbantartó anyagot megtalál. Válasszon a kávégép márkájának megfelelően!
Cégünk új és használt kávégépek forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik, hogy a kávé a legfinomabb legyen, és tökéletes minőségben élvezhesse minden kávérajongó a kedvenc italát. A kávégépszerviz szolgáltatás mellett természetesen alkatrészek, kávé- és töltőanyagok, valamint karbantartó anyagok értékesítésével is megkönnyítjük a rendszeres kávéfogyasztók életét. Nálunk megtalál mindent egy helyen, amire csak szüksége lehet.

 

Milyen karbantartó anyagok találhatóak meg kínálatunkban? 

 

A vízkő lerakódása minden háztartási gép használata közben előforduló probléma, így a kávégépek esetében szintén okozhat fennakadást a rendeltetésszerű működés során. A megfelelő üzemeltetés és kiváló minőségű kávé elkészítéséhez elengedhetetlen a folyamatos tisztítás és a vízkőtelenítés. Például a Delonghi vízkőtelenítő folyadék vagy vízkőtelenítő tabletta ezért elérhető nálunk, de bármilyen típusú és márkájú kávégéphez megtalálhatóak karbantartó anyagok, hiszen kimondottan tilos egyéb maró hatású folyadékot alkalmazni! 

 

A vízkőtelenítést a teljesen automata kávégépeknél kifejezetten segíti az aqua clean, amely ioncserés technológiájának köszönhetően már megszűrt, tiszta vizet enged a kávéfőzőbe, ezzel pedig amellett, hogy természetes módon távolítja el a vízkövet, gátolja a lerakódásokat a gépben. A Philips Saeco Aqua Clean ezzel egyidejűleg megőrzi a kávé minőségét, ízét is.  

 

Egy másik igen fontos elem a kávégépek karbantartó anyagit sorra véve a szűrőpatron. A különböző modellekhez a megfelelő szűrőpatron szintúgy megtalálható nálunk, ahogy szükség esetén olyan alkatrészek is beszerezhetőek, mint a szűrőpatron tartó vagy rögzítő. Amennyiben például Jura márkájú szűrőpatron a cserélendő, javasolt egyúttal a többi alkatrészét is megvizsgálni, és a zavartalan működés érdekében akár egyszerre, egy helyen beszerezni boltunkból, ami csak kell ehhez a típushoz. 

 

Kisebb és nagyobb, gazdaságosabb kiszerelésben megtalálható a tisztító tabletta nálunk a karbantartó anyagok között. Ezt bizonyára mindenki jól ismeri, hiszen minden gép esetében tartanunk kell a kávélerakódástól, a zsírok és olajok eltávolításáról pedig rendszeresen gondoskodni kell. 

 

Milyen márkákhoz talál megfelelő anyagokat? 

 

Új és használt kávégépeink széles választékával várjuk, melyekhez teljes körű szervizt és alkatrészek vásárlását is biztosítjuk a karbantartó anyagok mellett. A kávégépek között kiemeltek néhány márka termékei, többek közt a Saeco, a Jura, a Delonghi, a Siemens, a Bosch vagy a Melitta, amelyek a kávézás valódi élményét nyújtják akár otthon, akár irodában, de mi még a vendéglátóhelyekre is gondolunk. 

 

Keresse lejjebb görgetve kedvenc kávégépének márkáját, az egyes gyártók különböző modelljeihez tartozó kiegészítőket egy helyen összegyűjtöttük! Ha megtalálta, nincs más dolga, mint a márkanévre kattintani, és már böngészhet is a hozzá kompatibilis karbantartó anyagok között!