50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Mazzer

Nincs is jobb érzés, mint amikor magunk állíthatjuk elő a kávénkhoz szükséges őrleményt. Az így készült kávék sokkal ízletesebbek. Ezt azonban csak olyan magas technológiával dolgozó gépek segítségével tehetjük meg, amelyek tökéletes végeredménnyel járulnak hozzá a kávézás élményéhez. Webáruházunk Mazzer kategóriáján belül olyan új kávédarálókkal találkozhat, amelyek éppen ezt teszik lehetővé.

 

Kalandozzon velünk a kávédarálóink kínálatában, ahol talán Ön is megtalálja, amit oly régóta keres. Most pedig derítsük ki együtt, hogy miért is olyan fontos a darálás!


8termék 18

A kávédaráló valamennyi kávérajongó kedvenc eszköze, amellyel magasabb szintre emelhetik a kávé fogyasztását. De hogyan történik ez? Amikor egy csésze italt készítünk el, akkor a kávéőrlés lesz az, ami meghatározza a főzet minőségét. Éppen ezért egy jó őrlő nélkül semmire sem mennénk. Egy rossz kávédaráló sajnos borzalmas italt eredményezhet, s ezen még a legjobb kávégépek sem tudnak változtatni. 

 

A kávédaráló tehát lehetővé teszi, hogy mindig friss, különleges ízű kávét főzzünk. Ez esetben ugyanis a kávébabban még az összes íz ott van, amit mi is érezhetünk. A frissen őrölt kávészemek szinte függővé tesznek minket.

 

Valójában a különféle kávéfőzők különböző őrlési méreteket igényelnek. Ha viszont nem szeretnénk lemondani a legjobb ízzel megáldott italról, akkor érdemes professzionális kávédarálóra beruházni, ami megadja nekünk azt a szabadságot, hogy tetszés szerint váltogathatssuk a kávéfőzési módszerek között. Új, speciális kávédarálóink segítenek elérni ezt a szabadságot. Ismerjük meg őket egy kicsit közelebbről!

 

Elektromos kávédarálók

 

Sokféle kávédaráló létezik; a pengés, a kézi, ugyanakkor az elektromos daraboknak egyaránt megvan a maga haszna. Az, hogy melyik illik Önhöz, nagyrészt attól függ, hogy milyen típusú kávét, s ebből mennyit készítene, valamint hogy szeretne-e gyakran kísérletezni a különféle módszerekkel. 

 

Kínálatunk elektromos kávéőrlő gépeiben biztosan nem fog csalódni. Az elektromos változatok legnagyobb előnye, hogy sokkal egyenletesebb és finomabb őrleményt képes előállítani, így ideális például az eszpresszóhoz. Nagyobb mennyiségben is darálhatunk velük, illetve általában több őrlésfinomság állítható rajtuk a kávétípusokhoz illően. 

 

Mazzer - Minőségi segítség az őrlésben

 

Kínálatunkon belül tovább keresgélve eljuthatunk a Mazzer kategóriáig, amely kifejezetten a Mazzer kávéőrlőket mutatja be nekünk. Ahhoz, hogy jobban átlássa, hogyan könnyítik meg a dolgát az elektromos darabok, vegyünk szemügyre egy konkrét terméket!

 

Valószínűleg már Önnek is megakadt a szeme a Mazzer Super Jolly V Pro darabon, amely egy prémiumkategóriás, elektromos daráló-adagoló. A lapos pengével rendelkező gép tökéletes a közepes fogyasztáshoz. Az avantgárd produktum az első, 1971-ben gyártott Jolly daráló előtt tiszteleg sajátos stílusával. A formatervezés, valamint az elegáns, letisztult megjelenés a kortárs darabok közé emeli.

 

Rengeteg funkcióval van ellátva, többek között a köszörülési szünet funkció és az őrölt adagokat számláló kijelző szintén adott. Beállíthatjuk az adagok maximális számát, plusz az elektronikus szellőztetés funkciónak köszönhetően a motor is állandóan hidegen van tartva.

 

A kávédarálás tulajdonképpen olyan aromákat varázsol az italunkba, amelyeket más módon nem ízlelhetnénk meg. Amennyiben még nem szerezte be saját kávéőrlőjét, akkor válassza ki kínálatunkból a megfelelőt, majd helyezze a “Kosárba”!