50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

C/E/F sorozat

C/E/F sorozat 

 

Óhatatlanul előfordul, még a minőséget képviselő Jura kávégép esetében is, hogy meghibásodik, egy-egy alkatrész elkopik vagy eltörik. Ebben a kategóriában ezen kávégép márka C/E/F sorozat kávéfőzőihez talál meg minden szükséges terméket. 

 

A kávégépek mellett webáruházunkból alkatrészek is könnyen beszerezhetőek. Az automata kávégépek karbantartása odafigyelést igényel, néha a hozzáférhetőség miatt nem egyszerű feladat. Keressen a Jura kávégépéhez kompatibilis alkatrészek között, ha pedig segítségre van szüksége, ajánljuk figyelmébe szervizszolgáltatásunkat! 


259termék 130
259termék 130

A Jura kávégépmárka összeforrt az igazi kávé élményével, a kifejezetten egyszerű működéssel és a letisztul formatervezéssel. Egyedülálló a világon, hiszen kizárólag a prémium kategóriájú automata kávégépekre fókuszál, ezzel pedig a legmagasabb minőséget és a megbízhatóságot kínálja. Böngésszen webáruházunk aktuális kínálatában, hamar meg fogja találni a szükséges tartozékot, nem kell sokáig kávé nélkül maradnia!

 

A környezettudatos és felelős kávégépgyártó 

 

Az automata kávégépek közül nem hiába népszerűek a Jura termékei, hiszen amellett, hogy dizájnban és tervezésben számos előnyt könyvelhet el magának, a minőségi kávézás élvezetét nyújta, a márka rendkívüli figyelmet fordít olyan globális problémákra, mint a fenntarthatóság. 

 

A környezetszennyezés, valamint az energia- és erőforrások felhasználása már jóideje foglalkoztatja a céget, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet a környezettudatos, felelősségteljes gyártásra. Ezen okból kifolyólag döntött alapvetően az automata kávégépekre való specializáció mellett. A Jura kávégépek használatával mellőzhető rengeteg csomagolóanyag, csökkenthető a hulladéktermelés. 

 

Rendkívüli érték, hogy a kávégépeik hosszú élettartamúak, illetve a rendszeres karbantartás ugyan elengedhetetlen, viszont könnyen megoldható. Ha esetleg meghibásodna egy alkatrész, akkor az javítható, amellyel szintén értékes erőforrások óvhatóak meg. 

 

A Jura ráadásul a kávégép-szervizelés kapcsán is a minőséget tartja szem előtt, amely abból is jól látszik, hogy csak hivatalos márkaszerviz juthat hozzá az eredeti alkatrészekhez. 

 

Otthon vagy munkahelyen, bárhol tökéletes 

 

A kávézás sokaknak a reggeli, napi rutin része, otthon vagy az irodában - esetleg mindkét helyen - szükséges a fekete nedű ahhoz, hogy jól induljon a nap. A tökéletes kávé egy Jura kávégép mellett sehol sem maradhat el, a gazdag választékból mindenhova jut megfelelő modell. 

 

A C/E/F sorozat alkatrészei

 

A Jura alkatrészek és tartozékok szinte mindig készleten vannak, hogy a kávézás örömét ne árnyékolja be semmi. Az idő előrehaladtával megkopnak egyes elemek, így például a kazántömítést vagy a tömítést a gőzcsőnél cserélni kell. 

 

Előfordulhat, hogy egy gombja kiesik, eltörik, így az alkatrészek között találunk kávéadagoló gombot, gőzgombot vagy forgatógombot. Őrjítő érzés tud lenni, amikor ugyan megnyomjuk, de vagy nem megfelelően jön a kávé; ilyenkor érdemes ellenőrizni az őrlésfinomság-állító gombot, hogy nem kell-e cserélni az őrlésfinomság-állító fogaskereket. 

 

Ha nagynyomású csövek vagy teljes központi egység cseréje szükséges, akkor szintén megtalálja alkatrészeink között a megfelelőt. Amennyiben pedig a külsőt nézzük, egy új kijelzőt vagy emblémát keres, a kategóriában ezeket is fellelheti. 

 

Ön is bizalmat szavazott a Jura automata kávégépnek, és most szeretné újra élvezni a minőségi kávézást? Meghibásodott C/E/F sorozathoz tartozó kávégépéhez minden alkatrészt megtalál, csak kattintson az adott sorozat nevére, és már böngészhet is a kínálatban a szükséges termék után!

Szűrés
Márka
Termék státusza