50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

S/X sorozat

“Egy automata kávégéppel sosem lesz gond!” - Gondolhatja! Az igazság azonban ennél sokkal árnyaltabb, ugyanis a hosszú távú használat során előfordulhat, hogy valamilyen apró pótalkatrészt kell beszereznünk. Ez teljesen természetes. Mi ezt pontosan tudtuk, ezért született meg webáruházunk S/X sorozat kategóriája, amely kifejezetten a Jura kávéfőzők javításában segédkezik. 

 

De mikor, mire van szükség? Milyen kiegészítőkkel újítható meg egy kávégép? Ha szervizelési gondjai vannak, akkor csak át kell tekernie a kategóriánkon, és máris tisztábban fog látni!


396termék 130
396termék 130

A kávézás szerelmeseinek nem mondhatjuk azt, hogy ma ne igyanak kávét, hiszen számukra ez majdhogynem olyan, mint a levegő. Na jó, talán ez egy kissé túlzás, de vannak, akik tényleg nem boldogulnak a kedvenc, forró ital nélkül. Evidens, hogy a családnak, az üzletnek egy saját, megbízható kávégépre van szüksége. Mivel ennek tökéletesen a tudatában voltunk, bátorkodtunk olyan kávéfőzőket megjeleníteni a kínálatunkban, mint amilyen a Nespresso vagy a Jura. 

 

A speciális kávéfőzők kategóriáján belül különböző sorozatokkal is találkozhat, és minden olyan alkatrész, kellék adott, ami a gép hibátlan működését garantálja. Persze ebben Önnek is lesz része, hiszen nem mindegy, hogy mely darabokat vásárolja meg. A következő pár sorban most ki is derítjük, így Önnek már nem is lesz sok dolga ezzel!

 

Automata kávéfőzők karbantartása

 

Kategóriánkon belül görgetve számos apró kelékkel találhatja szembe magát. Mielőtt azonban ezeket közelebbről megismernénk, érdemes tisztázni, hogy mit is takar a rendszeres karbantartás a Jura automata kávéfőzők esetében.

 

A karbantartás alatt ajánlott néhány, már eleve adott programot használni. Pontosan erre lesz szükség a vízkőtelenítés során is. Lényeges, hogy a megfelelő vízkeménységi szint mellett döntsünk, amely többnyire egy 1 és 4 között állítható szám. 

 

A másik kihagyhatatlan lépés a kávézsírtalanítás, ami általában tablettával történik. Ezután magát a főzőegységet, illetve a tejhabkészítő rendszert szintén kell tisztítani. Végül, egy külön feladat a szűrő cseréje és a gép tisztítása.

 

S/X sorozat kiegészítői

 

Ha jobban megnézi termékeinket, akkor rájön arra, hogy a karbantartás néha javítással is járhat. 

 

Bármikor jól jöhet mondjuk egy, a géphez passzoló csavar, amelynek többféle típusa van, leeresztő szelep, nagynyomású cső és a tömítés például mind-mind olyan kellék, aminek nagy szerepe lehet a gép “összetartásában”.

 

Ennél nyilván beszerezhetünk nagyobb alkatrészeket is. Ebbe a csoportba tartozik a Jura csatlakozó, a kifolyó mágnes, a tálcaérzékelő, a szivattyú csatlakozó, a leeresztő szelep tartó, az ujjvédő vagy a mikrokapcsoló. Ezen produktumok előnye, hogy gyorsan és precízen cserélhetjük a szükséges elemeket, így könnyen megfiatalítható automata gépünk. A kávéfőző jobb lesz, mint új korában, mi pedig nyugodtan hátradőlhetünk.

 

Növelje a kávégép élettartamát!

 

Amiatt is fontos a rendszeres karbantartás, hogy minél tovább bírják a kisebb és nagyobb alkatrészek a strapát. Az alapos ellenőrzés lehetővé teszi a gép hosszú távú alkalmazását, és a lefőzött ital ízében sem csalódunk majd!

 

Amennyiben mégsem kerülhető el a javítás, a csere, ügyeljen arra, hogy kizárólag minőségi termékekkel dolgozzon! Kínálatunkban szerencsére sokféle kávégép tartozékát megtalálja. A megadott paraméterek alapján kiválaszthatja a legszimpatikusabb darabokat, majd egy kattintással a “Kosárba” helyezheti őket!

Szűrés
Márka
Termék státusza