50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Zaccfiók, knock-box

Az esztétikus és funkcionális kávézaccfiók egy nélkülözhetetlen eszköz azoknak, akik szenvedélyesen készítik el a kávét otthonukban vagy akár a vendéglátásban is. A zaccfiók, más néven knock box, segítségével könnyedén és tisztán távolítható el a kávézacc a kávégépből, így folyamatosan tiszta és ízletes kávét tudunk készíteni.


76termék 130
76termék 130

Weboldalunkon számos különféle zaccfiók közül választhatnak vásárlóink, hogy megtalálják a legmegfelelőbbet igényeikhez és stílusukhoz. Egyes zaccfiókok acélból vagy fából készülnek, míg mások műanyagból vagy üvegből. A különböző anyagok mellett eltérő méretű és formájú zaccfiókok is megtalálhatóak weboldalunkon, hogy mindenki megtalálhassa a legmegfelelőbbet az ő igényeinek és az általuk használt kávégépeknek.

Választékunkban szerepelnek olyan zaccfiókok is, amelyek a kávégépekhez illeszkednek, így nem csak praktikusak, de esztétikusak is lehetnek a konyhában vagy a vendéglátóhelyen. A különböző színek és minták széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a stílusához és ízléséhez leginkább illeszkedő zaccfiókot.

A kávézaccfiókokkal kapcsolatosan is szívesen nyújtunk segítséget és tanácsokat, hogy minden vásárlónk megtalálja a legmegfelelőbb terméket és a legjobb kávéélményt érje el otthonában vagy a vendéglátóhelyén.

Szűrés
Márka
Termék státusza