50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Jura tisztító tabletta -Három fázisú
Jura tisztító tabletta -Három fázisú
4 990 Ft

Jura tisztító tabletta -Három fázisú

Tisztító tabletták 3 fázissal, hogy a Jura teljesen automata kávéfőzőből származó kávé minősége mindig a legmagasabb szinten maradjon. Alkalmas minden teljesen automata kávéfőzőhöz, automatikus tisztítóprogrammal. A Jura tisztítótabletták pontosan illeszkednek a kávéfőző tisztítási ciklusához.

Jura tisztító tabletta - Hatékony tisztítás és tartós védelem. A Jura minden teljesen automata gépe karbantartást nem igénylő főzőegységgel rendelkezik, amely egy gombnyomásra öntisztul. A tisztító tablettákat kifejezetten a Jura teljesen automata kávégépekhez tervezték, és optimálisan oldják fel a kávézsírt. Speciális hatóanyagok lezárják az érintett komponensek felületét, és hosszú távú védelmet nyújtanak a kávémaradványok és zsírok ellen.
Az 1. fázisban a főzőegységet és a kávészűrőt megtisztítják. A 2. fázisban speciális hatóanyagok lezárják a felületeket és hosszú távon védik azokat. ( Új ) A 3. fázisban úgynevezett komplexképző szerek védik a teljesen automata gépet az ásványi anyagok okozta lerakódásoktól. Az eredmény egy higiénikusan tiszta, teljesen automata gép a tökéletes kávéminőség érdekében.
RAKTÁRON
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Márka
Jura
EAN kód
4057057372204
Szállítási idő
1-3 munkanap
Cikkszám
62715
Tömeg
100 g/db
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek