50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Szemes kávé

A kávé az egyik legnépszerűbb ital világszerte, így nem meglepő, hogy a Kávégép Bolt kínálatában is fontos helyet foglal. Az itt található kávékülönlegességek között megtalálhatók a világ különböző tájain termő kávébabokból készült eszpresszók, cappuccinók, latte-k és egyéb kávéitalok. A választékban megtalálhatók az olasz és spanyol kávék, a dél-amerikai és afrikai kávék, valamint az Arab-félszigeti és indiai kávék is.

A feltüntetett árak 27 % áfát tartalmaznak.

A kávék kiválasztása során figyelembe vesszük azok erősségét, aromáját, savasságát és testességét, így a lehető legjobb minőséget biztosítjuk vásárlóinknak. Emellett kínálatunkban megtalálhatók a legnépszerűbb kapszulás kávék is, amelyek nagyon praktikusak és kényelmesek azoknak, akik szeretik a minőségi kávét, de nincs idejük vagy kedvük hosszasan babot darálni és kávét főzni.

A Kávégép Bolt szakértői mindig készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek kiválasztani a megfelelő kávét az Ön igényeinek megfelelően. Tekintse át kínálatunkat és válassza ki a kedvenc kávéját!

Szűrés