50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

SAECO

Sokan úgy gondolják, hogy ha háztartási gép, akkor csak új jöhet szóba, de a használt címszó nem feltétlenül jelenti azt, hogy a “nyaka véres” a gépnek. Valójában ma már lehetőségünk van beszerezni olyan darabokat, amelyek megkímélt, sőt újszerű állapotban vannak. Webáruházunk SAECO kategóriáján belül olyan minőségi, praktikus gépekkel találkozhat, amelyek valóban megbízhatók. 

 

Kínálatunk segítségével tehát megtudhatjuk, hogy érdemes-e használt kávéfőzőkre beruházni és ha igen, mely márkák jöhetnek szóba. Lássuk, hogy milyen a felhozatal!


15termék 115

“Öreg kávégép nem vén kávégép!” - Valójában ez lenne a helyes felfogás. Gondoljunk csak bele; sokszor olyan nehezen válunk meg régi, saját kávéfőzőnktől, igyekezünk a végsőkig kitartani mellette, s egymás után cserélni az alkatrészeket, hátha van még remény a működtetésére. Ha pedig valaki kimondja a “használt” szót, máris égnek áll a hajunk! De mi a különbség a kettő között? 

 

Igazából a használt gépek is képesek hozni azt a minőséget és színvonalat, amelyet az új kávéfőzők alkalmazása során élünk meg, csak tudni kell jó helyről vásárolni. Webáruházunk használt kávéfőzői között például csak olyan darabokkal találkozhat, amelyek biztosan nem okoznak csalódást, ráadásul még némi pénzt is megspórolhat. 

 

Minden jel arra mutat, hogy megéri használt masinát venni, főleg akkor, ha konkrét márkák kínálatából választunk. A márka mindig ígéret. Ígéret arra, hogy sokáig használhatjuk az eszközt. Természetesen a SAECO is egy olyan brand, amelyet muszáj megemlítenünk, legalábbis mára a neve összeforrt a kávézás világával. 

 

SAECO - Minőség évtizedek óta

 

Azt mondják, hogy ha tudjuk, melyik márka kínálatából válasszunk, akkor az már félsiker, s ez gyakorlatilag mindenféle produktumra igaz. A SAECO vállalat különösen tartós kávégépeiről ismert, s kategóriánkon belül is ilyen minőségi darabokra lelhet. 

 

A SAECO egészen az 1970-es évektől kezdve gyárt kávéfőzőket, s napjainkban globális szereplővé vált, szinte a piac teljes kínálatát lefedi termékeivel. A márka mindig is elkötelezett volt a minőségi kivitelezés mellett, s olyan kávégépeket gyártott, amelyek nemcsak a szakértők barista tudását tükrözték, de az emberek ezáltal képesek voltak kiaknázni a technológia nyújtotta előnyöket is. 

 

A kávéfőzők között sokféle, kisebb és nagyobb változatok egyaránt jelen vannak, így az éttermek és a vendéglátóhelyek is bátran válogathatnak. 

 

Használt kávéfőzőket is érdemes venni?

 

A válasz igen. Kategóriánkban lejjebb görgetve már bizonyára észrevette, hogy nem kopott, agyonhasznált darabokról van szó. Ráadásul a márka még garanciát is nyújt nekünk a hosszú távú használatra. A használt masinákat felújított állapotban értékesítjük, s mindegyikre 6 hónap jótállást kap. 

 

A Saeco Minuto eszpresszógép például egy kávéházban is megállja a helyét. A gép Saeco optimalizáló- és aromarendszerrel működik, s az előforrázás folyamata is adott. Ezenkívül állítható adagolóval, kivehető központi egységgel van ellátva, s gyors gőzölésre is lehetőség van. Választhatjuk a hosszú eszpresszó opciót is. 

 

A kategórián belül még több minőségi kávéfőző képviselteti magát. Ilyen például a Saeco Inteila, Incanto, Aulika Top vagy a Gran Barista darab is. 

 

Ne féljen használt gépekkel dolgozni, valójában ha jó a márka, akkor nincs ok az aggodalomra. Önnek is jól jönne egy másik gépezet? Akkor válassza kínálatunkból a legszimpatikusabb terméket, majd egy kattintással helyezze a “Kosárba”!