50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Fiorenzato

Fiorenzato 

 

A mai modern és professzionális kávéőrlők piacán kiemelkedik a Fiorenzato márka, amely már 1936-os megalapítása óta meghatározó szerepet játszik a piacon. A sok-sok év tapasztalatának köszönhetően egy valóban megbízható és innovatív termékpalettát talál ebben a kategóriában. 

 

A Fiorenzato kávéőrlők kifejezetten kávézókba, nagyobb igénybevételnek kitett helyekre készülnek, és egy igazán profi barista számára nélkülözhetetlen gyorsaságuk, precizitásuk és nem utolsósorban megbízható működésük okán. Bátran nézelődjön ezért webáruházunk Fiorenzato termékei között!


7termék 17

A több mint 80 éve kávéőrlők gyártásával foglalkozó Fiorenzato már szinte nevének említése révén garanciát jelent a minőségre. A megbízhatóság pedig szintén a cég és a márka védjegyévé vált ennyi idő alatt mindamellett, hogy az innovációra folyamatosan hangsúlyt fektetnek. 

 

A Pietro Fiorenzato alapította cég Padovában, Olaszországban működik és innen hódította meg a világot. A minőségi kávé és kávéfogyasztás rejtelmeiről tudjuk, hogy az olaszok rendkívül sokat tudnak, így egy ilyen professzionális kávéőrlő nem lehet rossz választás, érdemes webáruházunk kínálatát szakszerűen áttekintenie! 

 

Automata kávéőrlő választása okosan 

 

Az automata kávédarálás rendkívül egyszerű, megkönnyíti a kávéfőzés folyamatát, azonban korántsem mindegy ezek közül sem, hogy milyet választ az ember. Nyilván minden modellnek előnye a kézi darálóhoz képest az egyszerűség, hogy nem kell kézi erőt kifejteni, viszont az őrlemény mennyisége, minősége már nagyban függ a kávéőrlő fajtájától, különféle őrlési funkcióitól. 

 

A minőségi kávét a megfelelő ízzel-zamattal egy magasabb árkategóriás, megbízható modell inkább fogja biztosítani, mint a jól csengő, olcsóbb megoldások. Figyelni kell tehát nagyon a választáskor az ár-érték kombinációjára, ne csak az lebegjen a szemünk előtt, hogy automata kávédaráló, -őrlő szükséges! 

 

Az új kávédarálók között kétségkívül az egyik legnépszerűbb a Fiorenzato kollekciója, amelynek széles választéka a sokoldalúságot és a professzionális kávékészítést is felvonultatja. Hihetetlenül gyors őrlési idejével ráadásul kimagasló a piacon.

 

Nagy kapacitású, avagy professzionális modellek: a Fiorenzato termékei 

 

A nagy darálási kapacitással rendelkező kávédarálókat, - őrlőket szokás professzionális modellként emlegetni, amelyek már meghaladják egy átlagos háztartás szükségleteit még abban az esetben is, ha a család több tagja is kávéimádónak vallja magát. 

 

Alapvetően ezek kerülnek így kávézók és más vendéglátóhelyek pultjaiba, ahol a minőség nem megy a fogyasztás rovására. Mindig pont olyan minőségűre őrli a kávét és pont akkora mennyiségben, ahogy arra szükség van. A finomhangolt beállításoknak köszönhetően garantált a jó minőségű kávéőrlemény, amely az egyik legfontosabb alap a tökéletes kávé élményéhez. 

 

Hogyan válasszunk kávédarálót? 

 

Néhány paramétert érdemes figyelembe venni, amikor új kávédaráló beszerzése mellett döntünk. Ilyenek például a darálás módja és a darálás durvaságának állíthatósága. 

 

Fontos szempontok továbbá ezek mellett a kávédaráló mérete, a kávédaráló tartály kapacitása és a kávédaráló alapanyaga. Sőt, azért valljuk be, nem mehetünk el szó nélkül a külseje mellett sem, igenis számít a kinézete, a dizájnja. 

 

A kitűnő kávé a megfelelő kávéőrléssel kezdődik! Amennyiben Ön is a legmagasabb szinten szeretné kiszolgálni a vendégeit, a kávézás elsőrangú élményét nyújtani egy zamatos feketével, feltétlenül böngéssze át a Fiorenzato kávéőrlők kínálatát webáruházunkban!

Szűrés
Márka
Termék státusza