50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Saeco-Philips

Saeco-Philips 

 

Egy jó kávé minden nap üdítő kezdet! Egy Saeco-Philips kávégép pedig a valódi kávézás élményét nyújtja otthon vagy az irodában egyaránt. Ebben a kategóriában ehhez a kávégépmárkához talál nélkülözhetetlen karbantartó anyagokat, amelyekre rendszeresen szüksége lehet. 

 

Ahhoz, hogy a megfelelő minőségű kávé kerüljön nap mint nap elénk, a kávégép időközönkénti tisztításáról, felülvizsgálatáról nem szabad megfeledkezni. Karbantartás részeként a vízkőtelenítés, a szűrőpatron cseréje rendkívül fontos, így ezeket a termékeket biztosan megtalálja nálunk, böngéssze át kínálatunkat!


26termék 126

A webáruházunkban a szerviz szolgáltatásunk mellett megtalálható számos kávégépmárkának megfelelő alkatrész, illetve karbantartó anyag. Tudjuk, hogy a kávé a mindennapjaink szerves részét képezi, így a kávéfogyasztók egy helyen mindent megtalálnak és beszerezhetnek, hogy folyamatosan biztosított legyen a kimagasló kávézás rituáléja. Ennek az élménynek a megteremtéséhez a kávégép optimális működtetése és a rendszeres karbantartása szükséges. 

 

A Saeco-Philips meghálálja a törődést 

 

Ha egy igazán jó kávéra vágyik az ember, szeretne az ízek mentén egy kicsit Olaszországba repülni és az innovatív technológiák híve, akkor a Saeco-Philips garantáltan az egyik, ha nem a legjobb választás lehet a hazai piacon kapható automata kávégépek között. Egyszerre képviseli az olasz stílust, a minőséget és a szakértelmet. 

 

Mint ismert, a Saeco kimagasló szerepet játszott a ‘70-es évek végén az otthoni kávézás valódi élményének megteremtésében, majd néhány évvel később megalkotta az első, teljesen automata eszpresszó kávégépét. A technológiai fejlesztések, a folyamatos fejlődés azóta is jelen van a cég, a ma már nemzetközileg elismert márka életében. Az automata kávégépek kínálatának egyszerűen töretlen a népszerűsége webáruházunk tapasztalatai szerint is. 

 

Úttörő szerepe az otthoni kávézás forradalmasításában vitathatatlan, készülékeik rendkívül könnyen, kényelmesen használhatóak, amennyiben persze odafigyelünk és a rendszeres karbantartást sem felejtjük el, bármennyire automata és okos manapság minden. Szóba került, hogy okos, így meg kell említenünk, a Saeco-Philips az első a piacon, aki létrehozta az okostelefonról is vezérelhető és 18-féle kávé elkészítését lehetővé tevő kávégépét! 

 

Ez az okos kávéfőző ráadásul értesítést küld, ha karbantartásra van szükség, de amennyiben nem ilyen újgenerációs a miénk, feltétlenül tartsuk észben az elmaradhatatlan folyamatot! 

 

Milyen karbantartó anyagokra lehet szükség? 

 

A kávégép márkájának megfelelően többféle karbantartó anyag is rendelkezésre áll, így beszerezhető a vízkőtelenítéshez, a tisztításhoz és szűréshez optimálisan használható eszközök mindegyike. Ne rontson a kávé élvezeti értékén egy kemény vízminőség, vagy éppenséggel nagyobb problémák is elkerülhetőek egy kis figyelemmel! 

 

A kávégépeknél az egyik legnagyobb gondot a vízkő lerakódása okozhatja, amely meggátlásához a vízkőtelenítő remek segítség. A Saeco-Philips esetében az aqua clean alkalmazásával megőrizhető ráadásul teljes mértékben a kávé zamata. Az igazi kávérajongók megérzik, ha valami nincs a helyén, az élvezeti értékéből rengeteget veszít az ital. Az általános karbantartó anyagok mellett ezért is ajánlott a kávégép gyártójának termékeit használni, előnyeit kiélvezni. 

 

Ha Saeco-Philips kávégépének kényelmét és a minőségi kávé élményét szeretné továbbra is élvezni, akkor ebben a termékkategóriában biztosan megtalálja a kompatibilis karbantartó anyagot hozzá!

Szűrés
Márka
Termék státusza