50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás! Expressz, akár másnapi kiszállítás országosan!

Üzlet:                                                              Szerviz:
Kecskemét, Fecske utca 32.               Kecskemét, Fecske utca 36/A.
Budapest, Üllői út 372.                         Budapest, Üllői út 372.

Kávé- és italautomaták

Üdvözöljük a Kávégép Bolt kávé- és italautomata alkatrész kategóriájában! Cégünk széles választékkal rendelkezik kávé- és italautomatákhoz szükséges alkatrészekből, amelyek megfelelnek a különböző típusú és méretű kávé- és italautomaták igényeinek.

Az italautomatákhoz kínált alkatrészek között megtalálhatóak a hőmérséklet-szabályozók, pumpák, víztartályok, adagolók, különböző szelepek és elektronikai alkatrészek. A kávégépekhez tartozó alkatrészek között szerepelnek a kávéfőző tartályok, porlasztók, kávéadagolók, szűrők, kávéőrlők és csövek.

Kínálatunkban megtalálhatóak a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolók, valamint az automata kávéfőzők kávékeverék adagolók, amelyek segítségével könnyedén beállíthatja az Ön által preferált kávékeveréket. Minden alkatrészünk minőségi garanciával rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket vásárolja tőlünk.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a kávé- és italautomata alkatrészekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. A szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek kiválasztani a megfelelő alkatrészeket az Ön kávé- vagy italautomatájához.

Szűrés